söndag 13 januari 2013

Sveper in mig i tyger...

...och går i ide nu i väntan på våren...


Har en extrem svacka nu sen i julas med sömnaden. Har endel privat som händer och en liten vinterdepp på det som gör att jag mest vill sova. Men det hindrar mig inte från att shoppa tyger och frossa i färg och form. 

Tygerna med rävar heter Fox och kommer från finska Nosh som Strömming tagit in. Vansinnigt fint, det med mörk bakgrund ska bli något till mig, när inspirationen hittat tillbaka, och det gul/röda ska jag spara och klappa på. Det påminner mycket om det urfinska godiset Pihlaja. 

4 kommentarer:

 1. Fina! Särskilt det med mörk bakgrund. Är det trikå eller vad för slags material?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det med mörk bakgrund och rävar? Det är ekologisk singeljersey.

   Radera
 2. Jag känner igen det där. Att när man inte har så mycket skaparlust så kan det ändå kännas fint att plocka med tyger och garn. Men det brukar betyda att man är på väg tillbaka! När min mamma dog hade jag ingen lust alls, men sen började jag sortera mina tyger och vips så smög sig skaparglädjen tillbaka :-)
  Kram
  Och ps. rävarna är verkligen fantastiska! Blev helt kär direkt! ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag virkar lite mer istället. Det är som terapi för mig, än sömnaden som ofta kräver lite mer tankeverksamhet och tålamod. Hoppas orka sätta mig vid maskinerna snart, finns en gräns på hur mycket tyger man kan ha utan att sy något.. ;-)

   Radera