måndag 16 april 2012

African flower-väska.

Nu har det snöat färdigt, min väska är färdig, nu kan våren komma! Glädje i en väska.

Virkad med Marks & Katten Victoria, virknål 3,5 mm, mönster från nätet, googla african flower och mönster så hittar ni några olika varianter. Ett finns t.ex. här och sen har jag använt mig av Virkaholics beskrivning för att virka ihop dem, i övrigt är väskan frihandad. Garnåtgång 1/2 nystan ungefär av alla färger förutom gult, där gick det åt kanske 2,5 nystan.

På insidan har jag sytt i ett foder med flera mindre fickor, blir galen när saker som nycklar och mobiltelefon åker ner i botten av väskan och man får gräva och leta efter prylarna. Nu har de varsitt ställe. Fick även dit en magnetknäppning så att man kan stänga till väskan litegrann. Och så låter vi bli att tänka på att det bara är ett sätt att undvika sy dragkedja....12 kommentarer:

 1. SÅ fin!! Du kommer bli glas varenda gång du går hemifrån :) Imponerande med innerfickor och magnetlås, det är vad jag kallar överkurs :)

  SvaraRadera
 2. Shit, vad fin! Där har du allt lyckats igen! :-D Vad har den för mått?

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg väska. Foder med olika fack är ju toppen att ha.
  Gå in på min blogg, du har fått en award av mig.
  Eva

  SvaraRadera
 4. Åh vad fin! Skulle gärna ha en sån fin väska när jag går och shoppar i sommar ;)
  /Elisabeth.

  SvaraRadera
 5. Är på blogg-runda från Vi Sytokiga och fastnade hos dig och började sen klicka mig vidare.... Nu vill jag oxå virka amigurumi'sar!!! Toppen tack och vilken fin blogg du har!

  / Hanna

  SvaraRadera
 6. Så fin väska. Måste nog ta tag i mina Africa flowers så att det blir en väska av dem.. Det är ju synd att de bara ligger och skräpar i virkpåsen. ;)

  SvaraRadera
 7. Hej! Hittade dig på Mer-Trafik, vill gärna tipsa om att det har kommit en ny trafikbytessida där man slipper klicka sig fram hela tiden, http://www.maxtrafik.se/?ref=2
  Testa gärna, jag tror den blir Sveriges bästa!

  SvaraRadera
 8. Hej! Jättefin väska du virkat jag gillar verkligen de rutorna och håller på med en kudde precis. Tittar snart in här igen, Karin

  SvaraRadera
 9. Wow, vilken fin vår/sommar-väska! African flowers är alltid så fint. Jag skulle vilja ha ett kuddfodral med african flower, ska bara göra lite annat först...

  SvaraRadera