onsdag 14 mars 2012

Ett tips för syskrinet.

Har du någonsin irriterat dig på att måttbandet jämt ligger utrullat i syskrinet? Det har jag... Här kommer mitt, kanske självklara, tips på vad man kan göra åt det.

Jag tog vanliga tryckknappar som jag satte fast, så att jag kan knäppa om måttbandet så att det aldrig mer rullar ut och stör mig. I slutet på mitt måttband fanns en snutt blankt band, men har man inte det kan man kanske offra några millimeter av slutet på sitt måttband.

Mitt ihoprullade knäppta måttband.


5 kommentarer:

 1. Min mamma har ett måttans som är köpt så. Himla praktiskt! Jag kilar dock fast mitt mellan saker så att det inte rullar upp.

  SvaraRadera
 2. Så himla smart, det är verkligen irriterande när det rullar upp sig hela tiden!

  Och tack för kommentaren i min blogg :) Tyvärr är nog byxorna för små för mig men nu är det bara en månad kvar, hm, antagligen lite längre för det är ju vanligt att gå över tiden. Så jag ska nog överleva med dom byxor jag har, hoppas jag ;)

  Kram och trevlig helg!!! :D

  SvaraRadera
 3. Precis som Anna skrev så har även min mamma haft en sån med knapp i alla år. Smidigt att man kan fixa till det själv om det inte finns!
  Själv så tycker jag inte om att ha mina måttband ihoprullade, haha :-D Men jag är väl lite knäpp! Tycker det är mycket smidigare när man bara kan hugga tag i det o slippa vara ordentlig sen ;-)

  SvaraRadera
 4. Mycket smart. Tack för det tipset, det ska genast provas! :)

  SvaraRadera