onsdag 24 oktober 2012

Mugg nr. 28 i samlingen.Värdet på muminsamlingen gick upp betydligt idag då jag äntligen fick hem Stockmann-muggen. Alltså muggen som Arabia släppte för butikskedjan Stockmanns 150 års jubileum i Finland i början av oktober som sålde slut på någon dag bara. Jag hann aldrig förstå vad som hände så denna är köpt dyrt på Huuto.net. Nu ryktas det om att Stockmann förhandlar med Arabia om ett släpp av ytterligare ett parti men vi får se. Det är ju lite synd om dem som nu köpt muggar dyrt om priserna dumpas kraftigt p.g.a. fler muggar, men men. För mig spelar det ingen större roll, i så fall köper jag helt enkelt en till som jag kan ha i användning utan att sätta kaffet i halsen. ;-)

Snorkfröken-figurinen är den näst sista av figurinerna som jag har kvar att införskaffa innan de utgår i slutet av året. Det verkar som att Snorkfröken och Lilla My är de som redan nu är svårast att få tag i då de är slut hos Arabia och de gör inga fler, samt börjar ta slut hos återförsäljarna i butik och online.


3 kommentarer:

 1. Spännande! Jag hann aldrig med, men hoppas då på ytterligare släpp.

  /Camilla

  SvaraRadera
 2. Jag håller också tummarna! I så fall släpps de innan årets slut enligt uppgift men vi får se. Jag uppdaterar med ny information så fort jag får den!

  SvaraRadera
 3. Fina Muminsaker!

  Tack så mycket för dina snälla kommentarer på min blogg!

  SvaraRadera