fredag 6 januari 2012

nyaste tillskottet i muminsamlingen

Jag lanserar en ny kategori på bloggen, nämligen mumin. Jag har fått en muminmugg här och en muminmugg där under de senaste åren och utan att jag ens lade märke till det hade det helst plötsligt växt sig till en mindre samling i skåpet. Och jag började fästa mig vid motiven som jag först tyckte var lite barnsliga och naiva och valde mugg efter humör.


Igår invigde jag mitt senaste tillskott, julmuggen snölykta från 2007. I bakgrunden julöverraskning från 2009.


Olen päättänyt bloggailla suomeksi myös. Tervetuloa suomenkielisille vieraille! Olen käynnistämässä uuden tunnisteen, nimittäin Muumi. Olen saanut muumimukin sieltä sun täältä viime vuosien aikoina ja minun huomaamatta ne olivat yhtäkkiä kasvanut pieneksi kokoelmaksi kaapissa. Ja aloin tykkää mukeista ja valitsin mukin mielen mukaan kahvituokioksi.

Eilen otin uusimman lisäyksen käyttöön, joulumuki lumilyhty vuodesta 2007. Taustalla jouluyllätys vuodesta 2009.
3 kommentarer:

 1. Känns som jag läser om muminmuggar överallt nu för tiden :) Men dom är ju SÅ fina! Min favorit just nu är en orange med hattifnattar på.

  Om du kikar in hos mig så ser du att du har fått en award av mig!

  SvaraRadera
 2. Härligt med muggtema. Mitt skåp är fyllt med Disneymuggar från London. :)

  Fin blogg

  kramkram

  SvaraRadera
 3. Hoppa på garnbyter om du vill, man kunde anmäla sig tom 20 jan. Håller annars med att forumen tar mycket tid så jag är bara med på online virkcafe, tycker man får så himla bra hjälp där om man behöver!

  SvaraRadera