tisdag 24 januari 2012

en virkad kram

Det finns en del saker som gör det extra roligt för mig att blogga och visa upp mina alster. Det första är kommentarer, på det viset får jag veta att någon läser och tittar på bilderna och får feedback, både negativ och positiv feedback uppskattas, bara det är konstruktivt!

Det andra är följare, det sätter lite press på en när man har en liten skara läsare som följer via blogger eller via bloglovin att uppdatera sin blogg då och då.

Det tredje är awards. Och jag har faktiskt fått två :-) Men inte haft sinnesnärvaro nog att blogga om dem förrän nu, förlåt, mitt dåliga samvete har plågat mig en del.


Söta AlliEls och Fru Bäver är det som skickat awards till mig. :-) Jag skickar vidare awarden och en stor virkad kram till - Bilderna är från mitt arkiv, en virkad kramis kallar jag honom/henne. Med kardborre i händerna kan den ge en riktig bamsekram till den som behöver. :-)

12 kommentarer:

 1. Vilken sötnos din Kramis är.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket för awarden än en gång, detta gjorde definitivt min dag :)

  SvaraRadera
 3. "sårgegga + stor kulle" lösningen på rebusen är min stad. Den ligger i södvästra Sverige.

  SvaraRadera
 4. Förlåt, jag såg nu på min blogg att jag inte skrivit vad jag heter i efternamn. Och inte har jag samma bild på bloggen och på facebook. På facebook är det en sommarbild.

  SvaraRadera
 5. Hihi, kära anonyma hemliskompis, jag tror jag har en rätt så bra gissning till vem du är. :-D Tror jag suger på karamellen en stund bara. Sen är det så jobbigt för jag KAN ju ha tokfel och alla ledtrådar passar på någon annan... Hmm.

  SvaraRadera
 6. Vilken mysig kramis, en sådan liten present som kan vara mysig att ge bort. Härlig ide.

  SvaraRadera
 7. Har nu fått alla grejer jag tänkt skicka till dig. Dessvärre kommer jag inte till posten förrän på måndag tror jag. Hoppas kunna skicka det som skrymmande brev, då har du det dan efter. Nästa ledtråd får du i paketet. Ha en skön helg.

  SvaraRadera
 8. Den där är så söt :) kommer ihåg att du visat den tidigare :)

  SvaraRadera
 9. Idag skickade jag ditt paket. Hoppas du har det imorgon.
  Surr, surr.

  SvaraRadera
 10. Det är så spännande! Fick ett paket idag och trodde att det var det, men det var visst massa tryckknappar jag besällt. :-)

  SvaraRadera
 11. Om du tyckte om awarden kanske du också tycker om en liten "utmaning"?! Det finns en till dig på min blogg...

  SvaraRadera