onsdag 11 januari 2012

ett fodral glädje till mobilen

Min nya bebis behövde ett skydd mot den kalla och hårda världen så den fick ett färgglatt virkat fodral. Tror att lilla telefonen är så nöjd, så nöjd därinne, skyddad mot nycklar, klåfingriga barn och annat.Har en annan idé också som jag ska pröva ikväll. Älskade virknål som jag saknat dig!

Minun uusi vauveliini tarvitsi suojaa kylmältä kovalta maailmalta, niin se sai värikkään virkatun kotelon. Pieni puhelimeni on niin onnellinen, niin onnellinen siellä sisällä, suojassa avaimien naarmuumisesta sekä lapsien sormista.

 On toinenkin idea, jonka yritän tänä iltana. Rakas virkkuukoukku, miten olen sinua kaivannut!

6 kommentarer:

 1. SUPERSNYGGT! Vad har du använt för garn?

  SvaraRadera
 2. Tjusigt och färgglatt :)

  SvaraRadera
 3. Så fina färger! Underlättar säkert också att hitta den när den ligger längst ner i väskan! :-D

  Sv: Ja, de går som smör. Jag la ut en efterlysning i en lokal köp- och säljgrupp på Fejjan och det tog ca ett dygn när en tjej inboxade att hon hade en till salu. 300 spänn liksom. :-D

  Ja, äktenskapet, jag har ju ett sånt också. :-D Vi visste att tvåsamheten skulle bli lidande innan sonen börjar på förskolan eftersom vi då måste jobba de flesta kvällarna men jag tror inte att maken riktigt förstod vidden och nu när han gnäller att vi ska mysa framför TVn eller något så får jag bara panik eftersom jag har så mycket "annat att göra". Det, plus att jag inte känner mig bekväm i mig själv gör det helt omöjligt för mig att slappna av och jag känner mest tvång, tycker att han lägger ännu fler "måsten" på mina axlar och blir sur. Men jag jobbar på det, alltså på mig själv, och det kommer, som du säger, att göra det till en positiv cirkel. Det märks faktiskt redan.

  SvaraRadera
 4. Fint. Tror också att lilla telefonen är nöjd där inne. :)

  SvaraRadera
 5. Tror jag hittat en ny favorit blogg=) riktigt snyggt virkat... Älskar regnbågsfärgerna<3 kramiz<3

  SvaraRadera