tisdag 10 maj 2011

snuttarna flyttar utSkickat iväg mina två beställningar på snuttefiltar nu, varav den ena flyttade in hos Linda i väntan på Filuren. Ena gjorde jag med en vågkant (ovan) och andra gjorde jag med en picotkant som jag förståss missade fota innan den var packad redan.

Jag är nöjd, men oj så nervöst det är att virka till andra. Tror att jag fäste varje tråd tio gånger om. Har skrivit lite skötselråd till dessa och eventuella andra virkade alster i framtiden. Snuttefilten finns att beskåda på billigt-garn också. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på härnäst.

2 kommentarer:

  1. gör en hjärtekatt vet jag!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin snuttefilt :) Jag är imponerad över hur duktig du är. Önskar jag hade tålamod att virka, hihi. Dock har jag aldrig varit bra på det så ingen mening med att försöka kanske.

    Tror att det blir lättare med barnen så fort Gabriel kan sitta med på ett annat sätt. Fast å andra sidan finns det ju alltid jobbiga stunder med barn oavsett hur många man har. Alexander är ju i värsta trotsen nu så det är en av grejerna som gör det jobbigare. Skönt att höra från dig att det blir bättre :)

    Förresten så kommer jag inte in på din andra blogg längre även om jag ser den i bloglovin...

    SvaraRadera