torsdag 15 december 2011

Påfyllning med tyger


Vävda tyger från japanska Kokka, köpta från karinottilia. Passade på att bunkra upp med ett tjockare mellanlägg och quiltvadd också, lika bra att ha det hemma när andan och behovet faller på.


Rosarött från Kameleont design. Jag brukar vara rätt mån om att välja fina klara färger som fungerar för båda könen men lillasyster passar så fint i rött så det fick bli såhär. Tröstar mig själv med att trycken är  tuffare istället, med fordon och noshörningar. Klövertyget är ett riktigt gladtyg från Michas i Tyskland (som Kameleont design är återförsäljare för).


Och glatt stadentyg och mjukaste mjuka bambufleecen från Strömming design. Stadentyget är 2:a sortering för att stadkanterna är lite smetiga men finns mycket användbart tyg.

Nu önskar jag mig bara ett stort lass tid och flow.


4 kommentarer:

 1. Åh vad fina tyger! Det rosa med röda maskiner på - vad äre det för typ av tyg? Vad skadu använda tygerna till?

  SvaraRadera
 2. Nu syr jag inte längre, då min symaskin är i Sverige. Jag delar den med min syster, som aldrig syr... o hur jag ska få hit den på ett säkert sätt vet jag inte.
  Gillade verkligen det maskintyget! Jag får nog komma på ett sätt att skicka maskinen haha.

  SvaraRadera
 3. vad kul att du kommenterade kring bilden i bloggen! det ger en mer nyanserad bild av bilden hehe. Jag reflekterade själv aldrig om det faktiskt VAR en pojke eller flicka på bilden, utan bara skrev på ett sätt som skulle väcka tankar. Tack för lånet, det är en fin bild för övrigt.

  SvaraRadera
 4. Vilka fina tyger! Önskar jag va bättre på att sy, tyckte om det när jag var i tonåren. Vad ska du göra?

  SvaraRadera