söndag 13 november 2011

Farsdagspyssel

Jag och 3-åringen gjorde en sånhär variant på farsdagspresent.


Hade dottern fått bestämma helt själv så hade väl färgvalen sett lite annorlunda ut och det hade hängt katter och hjärtan och frukter om vartannat... Men pappan är AIK:are så det blev en nyckelring i gult och svart med en liten tag utskriven på min härliga Dymo märkmaskin. Det blev så fint så jag funderar på ett armband till mig själv med liknande tags.

Om någon mot förmodan hittar hit så vore det kul om du ville följa min blogg, genom blogger eller via bloglovin.

4 kommentarer:

 1. Ett jättefint farsdagpyssel! Jag köpte en likadan symaskin på en sy-festival kommer inte ihåg om det var ett el två år sen, den är toppen!
  Ha en bra kväll Kram elsa

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev :) Alexander gav bort en teckning till sin pappa :)

  Angående att begränsa utbrott och skicka in på rummet - så gör vi med men mest när han har varit dum. Han vet att han måste säga förlåt innan han får komma ut och han vet att han inte får komma ut förrän vi säger att det är ok. På så sätt har vi fått honom att lugna ner sig snabbt för oftast när han varit dum så kan det komma ett utbrott efteråt.
  Det är svårt att veta hur man ska handskas med deras trotsiga sida. Ibland stå man bara helt handfallen och önskar att man var någon annanstans för tillfället. Det gäller väl framförallt att inte ge sig.

  SvaraRadera
 3. Fint armband =) Nu kan du vinna en matkasse från mathem.se på min matblogg så kika gärna in där och tävla =)

  SvaraRadera
 4. Hej igen! Om man stickar in sladden så snor den inte ihop sig....det brukar ju va ett väldans trassel innan man får ordning på den, men det är ju kul också :)

  SvaraRadera