torsdag 21 februari 2013

5 dagar efter Syfestival...

Ett enormt försenat inlägg om Syfestivalen. Min årliga oas av kreativitet. Jag gick på lördagen men glömde spenderarbyxorna hemma och kände mig mest off, troligen för att jag hade ett trevligt litet virus i kroppen som sen bröt ut dagen efter och golvade mig + tre övriga familjemedlemmar... 

Men! Jag slog i alla fall till på den uuunderbara boken SY! Från hood till skjortklänning. Dyr och slutsåld på Adlibris. 195 kostade den i Drottningatans Bok & Bilds monter på mässan. Ett kap för en helt underbar bok. Vill sy och kunna klä mig i allt i boken! På bloggen Pyssellycka finns lite bilder på plagg sydda ur boken. 


Och sen sökte jag klarblått garn och hittade ett "Blue Faced Alpacka"-garn hos Tant Kofta. Mjukt och fint var det i alla fall och mycket garn för priset. Mamma och lillasyster hjälpte mig att nysta det under Mello sen. Och jag har kunnat motstå alla år hittills men denhär gången föll jag faktiskt för pärlor. 


Kärade förståss ner mig i ett tyg, men bara ett, och dessutom ett vuxentyg. Handtryckt från Stina Jakobsson. Tjejen i montern hade en så fin topp i en mörkblå färgställning av tyget så jag föll direkt. Tror att det kommer passa till ett av mönstrena i boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar